• Szkolny Oskar

• Nagroda szkolnego Oskara przyznawana jest od 2009 r. dla jednego ucznia ze szkoły podstawowej i jednego z gimnazjum. Od roku szkolnego 2020 Oskara otrzymują uczniowie szkoły podstawowej. To ważne i prestiżowe wyróżnienie, na które trzeba pracować przez cały rok. Punkty otrzymuje się nie tylko za bardzo dobrą naukę i wzorowe zachowanie, ale też za zaangażowanie w sprawy szkoły, aktywność społeczną i działalność wolontariacką. Uczniów do nagrody nominują nauczyciele, a zwyciężają ci, którzy otrzymają największą ilość punktów.

Rozdanie statuetek odbywa się w dniu zakończenia roku szkolnego.

Oskar to zaszczytna nagroda i jednocześnie motywacja do nauki i pracy.

• Rok szkolny 2023/2024

• Amelia Normantowicz klasa VIIa

• Rok szkolny 2022/2023

• Aleksandra Jóźwik klasa VIII a

• Rok szkolny 2021/2022

• Zuzanna Kiszkiel klasa VIII a

• Rok szkolny 2020/2021

• Weronika Leosz klasa VIII a

• Rok szkolny 2019/2020

• Rok szkolny 2019/2020 z powodu epidemii koronawirusa, był inny niż wszystkie dotąd. Nauka odbywała się zdalnie. W tym roku nie przyznano Oskara.

• Rok szkolny 2018/2019

• Karina Miron klasa III b gimnazjum

• Rok szkolny 2017/2018

• Gabriela Poczobutt Odlanicka klasa III a gimnazjum

• Rok szkolny 2016/2017

• W kategorii – Szkoła Podstawowa – Oskara otrzymała Agnieszka Chłus kl VI a

W kategorii – Gimnazjum – Oskara otrzymała Julia Borowska z kl III b

• Nagłówek

• Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.